Työpaikat

Myyjiä

Etsimme jatkuvasti kasvavaan joukkoomme myyntihenkisiä, työtä pelkäämättömiä ja iloisia puhelinmyyjiä. Tuotteemme kannustavat lapsia ja perheitä leikkimään ja liikkumaan.

Hyvänmielen asialla siis!

Tarjoamme viihtyisän työympäristön hyvillä kulkuyhteyksillä Helsingin Kampissa. Ilmapiiri meillä on mukavan rento, josta kertonee myös pisimmät yli kahdeksan vuoden työsuhteemme. Kaikilla työntekijöillämme on myös mahdollisuus päästä mukaan leikitystapahtumiimme ohjaamaan. Huhtikuussa pyörähtää käyntiin kymmenes toimintavuotemme ja tänä aikana olemmekin toimittaneet alakoulujen oppilaille yli 500 000 kirjastamme, joten tuotteemme ovat monelle jo tuttuja.

Työskennellä voit valintasi mukaan joko aamuvuorossa klo 9-15 taikka iltavuorossa klo 16.30-20.30. Työvuorot ovat myös joustavasti sovittavissa opintojen ohelle. Palkka koostuu kiinteästä pohjapalkasta sekä myyntiprovisiosta. Iltavuorossa on mahdollisuus valita myös tuntipalkka 8€/tunti.

Meille voi hakea ilman kokemustakin, sillä koulutamme tehtäviin kattavasti ja sinulta odotamme positiivista asennetta myyntityötä kohtaan sekä innostuneisuutta työskennellä mukanamme lasten leikin ja liikunnan puolesta.

Paikat täytämme heti sopivien henkilöiden löytyessä, joten laita hakemuksesi pikimmiten!

Ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse, niin kerromme lisää!

Toiminnanjohtaja
Johan Shilov
040 540 3774
myynti@perinneleikit.fi