Työpaikat

Myyjiä

Etsimme jatkuvasti kasvavaan joukkoomme myyntihenkisiä, työtä pelkäämättömiä ja iloisia puhelinmyyjiä. Tuotteemme kannustavat lapsia ja perheitä leikkimään ja liikkumaan.

Hyvänmielen asialla siis!

Tarjoamme viihtyisän työympäristön hyvillä kulkuyhteyksillä Helsingin Kampissa. Ilmapiiri meillä on mukavan rento, josta kertonee myös pisimmät yli kahdeksan vuoden työsuhteemme. Kaikilla työntekijöillämme on myös mahdollisuus päästä mukaan leikitystapahtumiimme ohjaamaan. Huhtikuussa pyörähtää käyntiin kymmenes toimintavuotemme ja tänä aikana olemmekin toimittaneet alakoulujen oppilaille yli 500 000 kirjastamme, joten tuotteemme ovat monelle jo tuttuja.

Työskennellä voit valintasi mukaan joko aamuvuorossa klo 9-15 taikka iltavuorossa klo 16.30-20.30. Työvuorot ovat myös joustavasti sovittavissa opintojen ohelle. Palkka koostuu kiinteästä pohjapalkasta sekä myyntiprovisiosta. Iltavuorossa on mahdollisuus valita myös tuntipalkka 8€/tunti.

Meille voi hakea ilman kokemustakin, sillä koulutamme tehtäviin kattavasti ja sinulta odotamme positiivista asennetta myyntityötä kohtaan sekä innostuneisuutta työskennellä mukanamme lasten leikin ja liikunnan puolesta.

Paikat täytämme heti sopivien henkilöiden löytyessä, joten laita hakemuksesi pikimmiten!

Ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse, niin kerromme lisää!

Toiminnanjohtaja
Johan Chilov
040 540 3774
myynti@perinneleikit.fi


Leikittäjä

Toimintamme pääpaino on erilaisissa tapahtumissa. Leikitämme leikkipuistoissa, kouluissa, iltapäiväkerhoissa, päiväkodeissa sekä perhepäivähoidoissa. Olemme myös osana erityyppisiä julkisia tapahtumia kuten festareita, urheilutapahtumia, kyläpäiviä ja markkinoita. Toteutamme leikkeihin pohjautuvaa ohjelmaa myös yksityisestä tilauksesta esimerkiksi TYHY-, ota lapsi mukaan töihin- tai syntymäpäiville.

Etsimme leikkitiimiin innostuneita, reippaita sekä tapahtuma- ja markkinointityöstä kiinnostuneita leikittäjiä. Leikittäjän tehtäviin kuuluu tapahtuman suunnittelu sekä leikitys ja yhdistyksen markkinointi tapahtumapaikoilla. Työ perustuu tuntipalkkaan ja aikataulutetaan tapahtumakohtaisesti, soveltuen täten hyvin esimerkiksi osatyön tai opintojen rinnalle.

Leikittäjän työssä tärkeintä on, että omaat rohkean, huumorintajuisen ja mielikuvituksellisen asenteen. Olet luonteeltasi ihmisläheinen, luova ja sopivasti leikkimielinen. Pidät yhteisleikeistä sekä nautit ohjaustyöstä niin lapsille kuin aikuisille, ehkä omaat myös aikaisempaa kokemusta ryhmien ohjaamisesta. Ja mikä tärkeintä, jaat aidosti kanssamme visiomme lasten liikunnallisuuden lisäämisestä leikkimällä.

Rikostaustaote esitettävä.

Mikäli innostuit leikittäjän tehtävästä, ole yhteydessä Leikki-Innovaattoriimme Isaan sähköpostitse: isa@perinneleikit.fi