Leikityspalvelut

Leikki osaksi tapahtumaa

Toteutamme vankalla leikkiammattitaidolla aktiivisia, yritykseenne sekä tapahtumaanne räätälöityjä ohjelmakokonaisuuksia, jotka eivät jätä ketään kylmäksi. Leikityspalveluumme sisältyy tapahtumakohtaisesti räätälöidyn ohjelman lisäksi kaksi tai useampi leikittäjää sekä yhdistyksemme maskottiauto Martti/Martta. Yhdistysperiaatteemme mukaisesti leikkipalvelumme ovat myös hinnaltaan erittäin kilpailukykyisiä.

Kuvia ja tunnelmia tapahtumistamme löydät Facebook-sivuiltamme.

Perinneleikit ry | Facebook

 

Kiinnostuitko? Heräsikö kysymyksiä?

Ole rohkeasti yhteydessä!

 

Isa Pelto
Leikki-innovaattori
isa@perinneleikit.fi
050 547 7777


Lasten syntymäpäiväkutsut

Haluatko pitää huolen, että tulevat synttärijuhlat, nuo vuotuiset, paljon odotetut juhlat, ovat osallistujilleen ikimuistoiset ja samalla aikuisille stressittömät? Jätä ohjelman suunnittelu ja toteutus meille.

Toteutamme ohjelman tapahtumapaikkaan ja osallistujille sopivaksi. Leikittäjämme varmistavat, että kutsut ovat ilontäyteinen seikkailu vailla vertaa. Leikkien lisäksi palveluun kuuluu tuotelahjapaketit kaikille leikkijöille, jotta leikit jatkuisivat tulevaisuudessakin. Kokemusta meillä löytyy muun muassa koti- ja leikkipuistosynttäreistä, sekä leikkijöistä aina taaperoista isovanhempiin.

Olethan meihin yhteydessä, järjestetään yhdessä ilontäyteiset juhlat!


Leikkiohjelmat yrityksille, järjestöille ja yhteisöille

Leikiten lisäarvoa tapahtumaan kuin tapahtumaan:

 • Myynti- ja markkinointikampanjoihin
 • Avointen ovien päivään
 • Yrityksen syntymäpäiville
 • Autonäyttelyihin
 • Seminaareihin
 • Kesäjuhliin
 • Työyhteisön virkistyspäivään
 • Pikkujouluihin
 • Talonyhtiön talkoisiin
 • Kyläjuhliin
 • Markkinoille

Leikkihetkellä luot iloista ilmapiiriä sekä rentoa tunnelmaa yritys- tai järjestötapahtumaasi. Leikkipisteemme osana myynninedistämiskampanjaa, yritysjuhlia taikka avoimia ovia on takuuvarma keino nostattamaan tapahtumanne seuraavalle tasolle. Leikki sopii myös virkistykseksi vaikka seminaareihin. Kuuntelijatkin pysyvät tarkkaavaisempina, kun puheiden välissä onkin esimerkiksi pieni aivojumppa. Leikkimielinen ja nauruntäyteinen ohjelma luo iloisen pirteää tunnelmaa, joka houkuttaa ja koukuttaa osallistujansa!

Aktiivinen leikkituokio on omiaan nostattamaan myös yhteishenkeä. Leikkimielinen pulmien ratkonta ja uppoutuminen yhteiseen hauskanpitoon osana työhyvinvointipäiväänne tuovat viimeisen silauksen kasvattamaan työyhteisönne tiimihenkeä. Lisäksi leikkihetki on todellinen virkistyspläjäys! Toteutamme myös leikkiaiheisia koulutuksia esimerkiksi Varhaiskasvatuksen ammattilaisille.

Leikitysohjelma istuu moneen tapahtumaan, esimerkiksi:

 • Myynninedistämiskampanjat
 • TYHY-päivät ja leikkikoulutukset
 • Yritysjuhlat, avoimet ovet
 • Talkoot, markkinat tai mitä ikinä keksittekin!


*Solmu-leikissä on kyse ryhmätyöskentelystä. Maa- ja Metsätalousministeriön Luonnonvaraosaston porukka näyttää mallia virkistyspäivässään.

Leikityspalvelut kouluille ja päiväkodeille

YRITTÄJÄ TIESITKÖ,

että voit myös lahjoittaa leikityksen haluamallesi kohteelle, kuten koululle, päiväkodille, urheilujoukkueelle tai perheelle!

Leikityspalvelut kouluille ja päiväkodeille

Onko koulullanne tai päiväkodillanne tulossa ulkoilupäivä, kevät-, joulu- tai jokin muu juhla?

Martti- tai Martta-autot ja leikittäjämme saapuvat tapahtumaanne pitämään ilahduttavan liikunnallisen pisteen. Vauhdikkuuden ja onnistumisen tunteen lisäksi leikit luovat yhteenkuuluvuutta ja ryhmähenkeä. Leikittäjän voi tilata vetämään vaikka liikuntatuntia! Helsingin peruskouluille palvelu on maksuton Leikkien Liikkuu ja Oppii Huomaamatta -hankkeen takia.

Leikityksiä voi tilata myös kauemmas, jolloin lähetämme Martin tai Martan ja leikittäjän esimerkiksi viikoksi paikkakunnallenne, jotta saamme mahdollisimman monta ryhmää leikitettyä samalla reissulla.Esimerkkinä leikityskiertue Vaasassa, jossa päästiin ihan uutisiin asti!
Pohjalainen: 13.9.2017

Leikkikoulutukset

Tarjoamme toiminnallisia leikkiaiheisia koulutuksia kaikille leikkiä ohjaaville tai leikistä kiinnostuneille. Meillä on paljon kokemusta leikin ohjaamisesta, leikkimisestä, sekä leikin vaikutuksista. Jaamme leikkiosaamistamme erittäin mielellämme! Leikki on myös mitä mainioin tapa opettaa kouluaineita kuten vieraita kieliä, matematiikkaa tai maantietoa. Opettajille suunnatut leikkikoulutukset ovat mainio tapa saada opettamiseen uutta kulmaa ja oppimisen iloa!

Myynninedistämiskampanjat, avoimet ovet, yritysjuhlat

Leikkihetkellä luot iloista ilmapiiriä sekä rentoa tunnelmaa yritys- tai järjestötapahtumaasi. Leikkipisteemme osana myynninedistämiskampanjaa, yritysjuhlia taikka avoimia ovia on takuuvarma keino nostattaa tunnelmaa ja tuoda yhteisiä kokemuksia ja uusia puheenaiheita. Leikkimielinen ja nauruntäyteinen ohjelma on omiaan luomaan iloisen pirteää tunnelmaa, joka houkuttaa ja koukuttaa osallistujansa!

Pikkujoulut

Leikki ei ole vakavaa! Se innostaa, liikuttaa ja luo yhteishenkeä. Tunnin leikkihetki nostattaa varmasti pikkujoulujuhlien tunnelmaa ja antaa paljon puheenaihetta. Leikkiä voi missä ja miten vaan; sisällä, ulkona, liikkeessä, paikallaan istuen. Leikittäjä tulee luoksenne ja muokkaa leikit juuri teidän pikkujouluihin sopiviksi.

Polttarit

Koska leikki taipuu kaikkeen, on se mitä mainioin ohjelmanumero polttareihin! Emme vielä ole kohdanneet yksiäkään polttareita, jonne leikki ei sopisi. Vauhdikasta, hauskaa, hassua tai rauhallista yhdessä oloa. Leikki voi olla mitä vaan!

Martti ja Martta – ihka oikeita leikkiautoja!

Perinneleikit ry:n Smart-autot Martti ja Martta ovat lapsiystävällisiä ollessaan mikrohybridejä eli päästöiltään vähäisiä. Molemmat ovat kooltaan melko pieniä, mutta sydämeltään suuria. Jos näet Martin tai Martan kuljettajan kanssa pysähdyksissä, älä epäröi vilkuttaa iloisesti!

Martti ja Martta on ollut tuttu näky erilaisissa tapahtumissa, joissa on lapsia ja lapsenmielisiä. Ne liikkuvat mielellään kouluissa, esikouluissa ja päiväkodeissa, sekä erilaisissa yleisötapahtumissa aina urheilusta festivaaleihin. Tällä hetkellä molempiin voi törmätä varmemmin pääkaupunkiseudulla, vaikkakin välillä matka vie kauemmaksikin vaikka viikoksi, jos tiedossa on rutkasti leikkituokiota toivovia. Sekä Martan että Martin haaveena on jonakin päivänä matkustaa pidempiäkin matkoja ja leikittää innokkaita aina Hangosta Nuorgamiin.