Palvelut

Leikki osaksi tapahtumaa

Toteutamme vankalla leikkiammattitaidolla aktiivisen ohjelmakokonaisuuden, joka ei jätä ketään kylmäksi. Leikityspalveluumme sisältyy tapahtumakohtaisesti räätälöidyn ohjelman lisäksi yksi tai useampi leikittäjä, sekä asiakkaan toiveesta oikea leikkiautomme Martti tai Martta. Yhdistysperiaatteemme mukaisesti leikkipalvelumme ovat myös hinnaltaan erittäin kilpailukykyisiä.

Kuvia ja tunnelmia tapahtumistamme löydät Facebook-sivuiltamme.

Kiinnostuitko? Heräsikö kysymyksiä?

Ole rohkeasti yhteydessä!

Isa Pelto
Leikki-innovaattori
isa@perinneleikit.fi
050 547 7777


Leikityshinnasto 2019

                                                                Tuote                                                                                                   Hinta

                                     Koulut ja päiväkodit (pk-seutu)                                                                     25 €/h

                                   Koulut ja päiväkodit (muu Suomi)                                              Kilometrikorvaus (0,43 €/km)

                                                Yksityiset (pk-seutu)                                                            50 € + 30 €/h per leikittäjä

                                              Yksityiset (muu Suomi)                                      Kilometrikorvaus (0,43 €/km) + 30 €/h leikittäjä

                                             Syntympäivät (pk-seutu)                                                         50 € + 5 € per osallistuja

Leikityksen tilaaminen

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Oikeat leikkisynttärit

Haluatko pitää huolen, että tulevat synttärijuhlat ovat aktiiviset, ja osallistujille ikimuistoiset? Kutsu Perinneleikit mukaan lasten-, aikuisten tai koko perheen juhliin! Toteutamme ohjelman aina tapahtumapaikan, osallistujien ja ennen kaikkea sankarin toiveiden mukaan. Kokemusta meillä löytyy muun muassa koti-, leikkipuisto- ja yökerhosynttäreistä. Olethan meihin yhteydessä, järjestetään yhdessä ilontäyteiset juhlat

Myynninedistämiskampanjat, avoimet ovet, yritysjuhlat

Leikkihetkellä luot iloista ilmapiiriä sekä rentoa tunnelmaa yritys- tai järjestötapahtumaasi. Leikkipisteemme osana myynninedistämiskampanjaa, yritysjuhlia taikka avoimia ovia on takuuvarma keino nostattaa tunnelmaa ja tuoda yhteisiä kokemuksia ja uusia puheenaiheita. Leikkimielinen ja nauruntäyteinen ohjelma on omiaan luomaan iloisen pirteää tunnelmaa, joka houkuttaa ja koukuttaa osallistujansa!

TYHY- ja Virkistyspäivät

Aktiivinen leikkituokio on omiaan nostattamaan myös yhteishenkeä. Leikkimielinen pulmien ratkonta ja uppoutuminen yhteiseen hauskanpitoon osana työhyvinvointipäiväänne kasvattavat varmasti työyhteisönne tiimihenkeä. Yhteinen leikkihetki on todellinen virkistyspläjäys, sillä aktiivinen mieli ja keho kulkevat käsi kädessä.

Leikkikoulutukset

Tarjoamme toiminnallisia leikkiaiheisia koulutuksia kaikille leikkiä ohjaaville tai leikistä kiinnostuneille. Meillä on paljon kokemusta leikin ohjaamisesta, leikkimisestä, sekä leikin vaikutuksista. Jaamme leikkiosaamistamme erittäin mielellämme! Leikki on myös mitä mainioin tapa opettaa kouluaineita kuten vieraita kieliä, matematiikkaa tai maantietoa. Opettajille suunnatut leikkikoulutukset ovat mainio tapa saada opettamiseen uutta kulmaa ja oppimisen iloa.

Polttarit

Koska leikki taipuu kaikkeen, on se mitä mainioin ohjelmanumero polttareihin! Emme vielä ole kohdanneet yksiäkään polttareita, jonne leikki ei sopisi. Vauhdikasta, hauskaa, hassua tai rauhallista yhdessä oloa. Leikki voi olla mitä vaan

Pikkujoulut

Leikki ei ole vakavaa! Se innostaa, liikuttaa ja luo yhteishenkeä. Tunnin leikkihetki nostattaa varmasti pikkujoulujuhlien tunnelmaa ja antaa paljon puheenaihetta. Leikkiä voi missä ja miten vaan; sisällä, ulkona, liikkeessä, paikallaan istuen. Leikittäjä tulee luoksenne ja muokkaa leikit juuri teidän pikkujouluihin sopiviksi.